С билки престанах да се притеснявам за подаграта

Билки за нормализиране на пикочна киселина ми подействаха идеално, след като ми откриха подагра. Така започва разказът на читател, който ни писа, за да помогне на повече хора с неговия проблем.

Демир Бозан ми помогна при начална подагра и желая да информирам и други хора за това как могат да се отърват от страданията си.

При едно стандартно изследване за профилактика ми откриха много завишена пикочна киселина. Притеснявах се и започнах да чета в интернет от какво се получава, как се лекува, какви симптоми се появяват.

Информацията ми подейства доста стресиращо. Излизаше, че за да се поддържа нормално количеството на пикочната киселина, трябваше да се откажа почти на 100% от обичайното си меню, а това беше нещо немислимо за мен.

Отидох до София, за да се консултирам със специалисти и ми казаха, че трябва да направя нещо сериозно, тъй като най-честият резултат от това са проблеми със ставите, артрит, подагра, псориазис.

Случайно влязох в дрогерия „Жанин“ на ул. „3 уши“ №5. Реших да вляза да потърся витамин С, защото бях малко настинал и попаднах на информация за билковата комбинация Демир Бозан.

nikola-podagra-билки-пикочна-киселина

Никола Спиров от Тетевен

Оказа се, че това е продукт, създаден за решаване на най-различни проблеми и дори помагал за намаляването на пикочната киселина.

Взех си една опаковка и сега – половин година по-късно, след като започнах да пия Демир Бозан, пикочната ми киселина вече е в нормата и не се подлагам на строги и скъпи диети и режими.

Никола Спиров от Тетевен. 

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билки престанах да се притеснявам за подаграта
4.71 (94.29%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “С билки престанах да се притеснявам за подаграта

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *