След детоксикация на организма с билки: По-рядко се разболявам

Редовно ползвам билки за детоксикация на организма. Вършат чудесна работа, затова ги ползвам периодично.

Имах всички признаци на отравяне от постоянния прием на некачествени храни, всякакви салами и кренвирши с какво ли не вътре, допълнително ми идваше и самият застоял живот, който водех от поне 20 години насам. Започнах да пълнея и да се чувствам зле постоянно. Мой приятел ми обърна внимание, че не е зле да внимавам какво хапвам и че трябва от време на време да се подлагам на пречистване на организма.

Не е любезно така да се говори и аз се ядосах, но мисълта се загнезди у мен и не ми даваше мира. Затова си направих нужните изследвания, които показаха, че наистина имам натрупвания на холестерол и още какво ли не в кръвта си.

Маринела детоксикация на организма

Маринела Александрова

Демир Бозан укрепи здравето ми. Анадолската билкова смес ме подпомогна да засиля имунитета си, веднага след като прекарах тежка пневмония. После свикнах да прибягвам към нея всеки път, когато закъсвах със здравето. Наскоро отново настинах и стигнах до антибиотици. Но и те не ми помогнаха да оздравея. Чувствах се недоизлекувана.

Накрая пак прибягнах до моята панацея. За четири дни остатъчните усещания за недоизлекуваност изчезнаха. Вярвам в моята билка Демир Бозан и я препоръчвам на всички свои познати.

Маринела Александрова, Враца

Непременно погледнете и ТОВА:

Детоксикация: как се прави, детокс програми и меню. Билки за пречистване

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

След детоксикация на организма с билки: По-рядко се разболявам
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *