Как да преодолеем страха. Две гледни точки

Тук пускаме две мнения на хора, които дават своя отговор на въпроса как да преодолеем страха. И в двата случая ситуацията се е развила до страхова невроза и паническо разстройство.

Първото е на Калоян Тренчев от Велико Търново: Здравейте. Преди няколко месеца ми поставиха диагноза страхова невроза, заради травма, която преживях. Успокоителните не ми помогнаха особено, но едно упражнение ми помогна да се оправя. Освен него пих и билковата комбинация Демир Бозан. Те двете ми върнаха желанието за живот.

Става дума за оглеждане на страха от 12 гледни точки, примерно от позицията на всеки зодиакален знак.

 1. Веднъж се опитваш да го видиш като Овен, който е енергичен и идеен, лидер, движещ прогреса и идеите. Храбър и пробивен. Какво мисли един Овен за вашите страхове? Каква идея може да предложи за елегантно измъкване от проблема?
 2. Втори път като Телец, прагматичен и силен материалист. Той ще ви даде рационалната гледна точка, решението от страна на разумния и уравновесен човек
 3. Трети път като Близнаци – те имат математически подход, изчисляват вероятностите. Намират формула за всяко нещо.
 4. След това като Рак, който влиза в детайла на материалните неща. Кое откъде се взима, колко струва. Какво е естеството на материалите, съставящи вашите страхове? С какви вещества могат да се неутрализират?
 5. После се опитвате да разгледате причините от гледната точка на великодушния Лъв, който има любов за всекиго. Той може да прощава. Негова е гледната точка на Слънцето.
 6. Девата ще ви даде позицията на феноменалиста, който открива закономерностите между явленията. Как да се завъртят нещата, че всичко да бъде във ваша полза. Дева е известният интригант Кардинал Ришельо от историята.
 7. Везните пък са реалисти – те ще преценят позициите на всеки един от участниците в предизвикването на вашите страхове. Те намират духовните съотношения. Кой има интерес вие да се чувствате зле? Какви други интереси има вашият враг? (Може и духовен враг да е)
 8. Скорпионът ще ви даде динамиката на процеса и прогноза как може да се развият нещата. Кое е висше и кое е нисше? На какво се подчинява това, което ни плаши? Как да се свържем с по-висшата инстанция, за да го неутрализираме?
 9. Стрелецът отговаря за завършената гледна точка – какво може да стане накрая. Кой е най-лошият и най-добрият вариант? Как да предизвикаме благоприятен за нас финал?
 10. Козирогът ще ви разкрие духовната страна на нещата, гледната точка на вечността. На боговете, така да се каже.
 11. Водолеят ще привлече на ваша страна духовните същества, ще ви помогне да се допитате по правилен начин до своя Ангел, а има и по-висши от него. Той не е зависим от никого, но има достъп до духовете, които стоят в основата на всяко явление и всеки страх.
 12. Рибите разбират душевността, вложена в събитията, те са проникновени сърцеведи. Разбират от хора, от души. И от вашата душа разбират.

Опитайте се да ги докарате до 12. Няма да ви е лесно, но тези опити са доста ценни и задължително дават резултат. За съжаление аз късно го открих този метод и междувременно бях развил страхова невроза, което затрудни нещата и трябваше да си помагам и с билки.

Случаен инцидент се отрази доста лошо на здравето и често започнах да получавам пристъпи на паника. Не смеех да изляза от вкъщи, а да шофирам или да се кача на кола и дума не можеше да става. Общувах с приятелите си главно чрез компютъра и за разлика от преди не смеех и на кафе да изляза.

Близките ми правеха опити да ми помогнат, дори на психолог ме пратиха, но без резултат. Накрая се съгласих да пробвам с билковата комбинация Демир Бозан – майка ми чула за него и го поръча.

Чаят наистина ми помогна. Преди да започна да го пия, бях на силни успокоителни, които буквално ме превръщаха в парцал. Благодарение на Демир Бозан успях да си върна равновесието и да преодолея страховете си. Тогава прочетох и за това упражнение с 12-те гледни точки. Започнах да го прилагам върху всеки един проблем. Записвах си изводите на един лист и докато успея да запиша всичко, изникваше решението на проблема. Прилагам го и до ден-днешен, няма грешка, работи.

как да преодолеем страха калоян

Калоян Тренчев

Ползата от метода и билките беше не само, че ми върнаха спокойствието, но и доброто настроение.

Билковата комбинация пък ми помогна да се справя и със страничните ефекти от хапчетата и прочисти кръвта ми. Пия чая, когато имам нужда, по два-три месеца, и се чувствам отлично. Правя и сериозни прекъсвания от по 1-2 години.

Калоян Тренчев

И още едно интересно мнение:

Здравейте! Имах сериозен проблем. От 10 години бях с поставена диагноза – паническо разстройство.

Нямате представа колко жестоко е това заболяване. Лошото е че в началото никой не ми вярваше. Самата аз не си вярвах как можах да стигна до това положение, като си мислех, че съм много силна натура.

Отначало търсих помощ от невролози – сигурно най-малко десет на брой. Започнах да се тъпча с различни хапове против страхова невроза и паническо разстройство, които ми се изписваха, но нямах нито миг покой.

Заприличах на призрак. Близките ми ме съветваха да избягвам лекарствата и да си помогна сама.

Не можех, разбира се, да се оправя сама и се лекувах шест месеца с билките на анадолските ходжи – Демир Бозан. Постепенно започнах да слизам на земята,докато се почувствах отново човек.

как да преодолеем страха Силвия

Силвия Стаменова

Сега съм способна да работя и да се боря отново с живота Разбира се и досега вземам поддържаща доза от билковата комбинация. Няма и следа от моите неврози и панически разстройства! Излекувана съм!

Силвия Стаменова, Стамболийски, 42 г.

Билките при паническо разстройство и страхова невроза действат главно на кръвта, а от там и на душата. Пречиствайки кръвта, те успяват да балансират органичните процеси в организма и да сложат край на притесненията и сигналите за опасност, които вътрешните органи и системи подават на психиката. Така се получават и съответно премахват всички реални причини за симптомите на страховите заболявания и паническите атаки. Това е и общото между всички отзиви, които получаваме в тази връзка! Вижте и това:

С билки изплувах от паническо разстройство


Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как да преодолеем страха. Две гледни точки
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Как да преодолеем страха. Две гледни точки

 1. Помогнете и на съпруга ми. Убедена съм в вашите способности.Съпругът ми изпитва страх.Вика ми абе страх ме е и толкова .Не знам от какво но ме е страх.Има болка в гърдите с пристягане.Той е трудоустроен втора група с исхемична болест на сърцето.има и диабет.Ходихме на кардиолог казаха че болките не са от сърцето .Помогнете моля Ви. Венетка Илиева ето и е-мейла ми venetaatanasova1952@abv.bg

 2. Венетка, смятаме, че билките ще помогнат на вашия съпруг най-вече за исхемичната болест на сърцето и диабета, а в последствие и за страхова невроза. Нерядко в живота болестите са свързани една с друга. При толкова много болести е нормално човек да изпитва "безпричинен" страх. Билките пречистват кръвта и спомагат в нормалицирането на кръвното и кръвната захар, като по този начин индиректно се отразяват благоприятно върху диабета и исхемичната болест, която от своя страна до голяма степен зависи от високото кръвно.

  Намаляването на тези фактори ще се отрази добре от своя страна върху страховата невроза, чиито симптоми също ще се отслабят. Ако желаете повече подробности или да поръчате, използвайте имейла office@demirbozan.com или телефоните горе вдясно на сайта http://www.demirbozan.com (0898/543 752, 0899 58 28 32), на които можете да получите консултация или да направите поръчка.

 3. Пробвах вашите упражнения, вършат чудесна работа. Имаш по-висок поглед върху нещата. Аз също пия билки, но не Демир бозан за страхова невроза, но не усещам изобщо никакъв ефект от тях. Живея в Хамбург, Германия, хем по доктори ходя, хем билки пия. От България съм си ги купила. Аз имам страх от смърт и си внушавам само глупости за себе си. Къде ли не отидох и все съм така. Искам с вас да се консултирам, белким вие ми помогнете. Ако всичко се оправи, ще ви подаря подарък от сърце, моля ви, искам да се свържем. Също и с упражненията ще продължа, защото виждам, че работят.

  • Соня, Калоян се съгласи да говори с Вас. Изпратете ни своя имейл на електронния адрес, който сме публикували в страницата ни за поръчка, за да стане контактът между вас двамата възможен!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *