Моят косопад отшумя след прием на билки, спря и напълняването

Билки при косопад: Моят проблем се появи след напълняване и когато преживях стрес при катастрофа. Бях със счупен таз и дълго време лежах на легло.

Започнах да пълнея. Качих 20 кг за нула време. Измъчвах се много. Тежах повече от 80 кг. А за по-малко от половин година прехвърлих стоте килограма.

Това беше съпътствано с бърз и масивен косопад.

Не можех да се облека прилично. Нищо не ми стоеше добре. Срамувах се да излизам на кафе, на дискотека. Каквото и да облечах, изглеждам ужасно.

Реших да взема мерки. Свалих няколко килограма с диети, но пък си докарах куп проблеми. Косата ми капеше все по-бързо. Вече съвсем не можех, а и не желаех, да се покажа навън, заради този косопад.

Баба ми от Северна България ни дойде на гости. Много се притесни от външния ми вид и ми предложи да опитам Демир Бозан, чула за него от една съседка, която страдала от косопад.

Потърсих го с Google, намерих много информация и добри отзиви и ги изчетох всичките. Не се чудих дълго, поръчах и мигновено започнах да го пия според предписанията.

билки против косопад таня жекова

Таня Жекова

След първата кутия проблемът започна да отшумява.

Убедена съм, че след втората ще го забравя съвсем. Продължавам да приемам Демир Бозан.

Килограмите тръгнаха надолу, а билките при косопад се представят достойно!

Таня Жекова, Кърджали

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Моят косопад отшумя след прием на билки, спря и напълняването
4 (80%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Моят косопад отшумя след прием на билки, спря и напълняването

  1. В крайна сметка на 27 или 37 си ? И ако си напълняла 20 кг това означава че преди това си си била само 65 – на очевиден ръст 160 см ПАК СИ СИ БИЛА ДЕБЕЛА !

  2. Читателката пише, че е била на 27 години, когато е счупила таза си. Тогава е напълняла с 20 кг, но в последствие е започнаха да пази диети. Сега вече е на 37, видимо отслабнала и започва да приема Демир Бозан.

    А не е много тактично от ваша страна да обиждате жената, че е ДЕБЕЛА!

  3. Здравейте аз сьм мъж на 33г.от КЪрджали,бих се радвал да ми помогнете.От близо месец имам малко като гнездо косопат,колкото нокът,притеснявам се дане стане по голямо местото.моля пиши на apostolova26@abv.bg

  4. Здравейте аз сьм мъж на 33г.от КЪрджали,бих се радвал да ми помогнете.От близо месец имам малко като гнездо косопат,колкото нокът,притеснявам се дане стане по голямо местото.моля пиши на apostolova26@abv.bg

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *