С билките Демир Бозан гледам спокойно старините си

От дълги години имам диабет. Лекувам се и стриктно пазя диета, но от ден на ден се влошавах. Аз съм възрастна жена, но исках поне да мога сама да се обслужвам и да не съм в тежест на децата.

Намалих стойностите на захарта до 8, което до скоро беше недостижимо за мен. Обикновено ги държа около 10, стигала съм и до 15.

Разбрах за Демир Бозан от внуците, случайно попаднали на сайт за тази билка в Интернет. Поръчаха ми го. След няколко дни ми я доставиха направо в къщи. Започнах да си приготвям чай от нея. След един месец усетих първите подобрения: краката не ми се подуваха, не се уморявах толкова бързо и спокойно можех да си гледам къщната работа без чужда помощ. Поръчахме още една опаковка.

След три месеца отидох на поредните кръвни изследвания. Изненадах лекарката си с резултата – 8. Изненада се не само тя, аз също не очаквах такъв резултат. Наистина се чувствах по-добре, но за толкова кратко време не се надявах да го постигна. Тази билкова комбинация ми помогна да вкарам в някакви приемливи граници диабета си, който ме тормозеше толкова време.

Помолих внучката да напише това писмо, с което искам да благодаря на хората разработили този елексир.

Станка Попова от гр. Баня, на 68 години

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билките Демир Бозан гледам спокойно старините си
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *