Билки излекуваха диабет тип 1 на малката ми дъщеричка

Дъщеря ми, Мая, е в шести клас. Миналата година й откриха диабет тип 1. Започнахме строга диета и лечение с инсулин.

Според педиатъра, единствено възможното за нашия случай лечение на диабет. Детето посвикна с ежедневните боцкания, по-трудно се оказа да свикне с диетата. Беше трудно не само на нея, но и на цялото семейство. Приготвях специални диетични манджи за всички, за да не дразним Мая. Забравихме вкуса на свинското месо и много други деликатеси за нас. Измъчвах се от това, че и по-голямата ми дъщеря трябваше да понася този хранителен режим.

Разбира се, най-тежко беше на Мая в училище: в междучасието сама оставаше в класната стая и си хрупаше плод от къщи, докато другите деца отиваха в закусвалнята и се тъпчеха с пици и хамбургери. След което с пълни коремчета играеха на двора. Мая не можеше да отиде при тях.

Трудно се оказа и спазването на режима на почасово хранене при диабет.

Мая не можеше да отиде на гости на приятелка, дори не я пускахме да отиде на село при баба си. Баба й е възрастна и не може да й осигурява необходимия хранителен режим.

Един ден се рових в Интернет и попаднах на хора, пили Демир Бозан, който помага за много болежки, но най-важното за нас беше, че поддържа в нормални граници кръвната захар. Намерих и сайт с информация за Демир Бозан. Оказа се подходящ за всички възрасти, освен за най-малките деца.

Билките при диабет свършиха работата.

maia диабет тип 1

Мая Стефанова, дъщерята

Позвъних на дадения телефон и поръчах. Стриктно приготвях чая по указанията. Кутията свърши. Дойде и време за станалите рутинни за нас месечни профили. За всеобща изненада, кръвната захар на Мая беше понижена. Лекарката ни предложи леко да отслабим диетата.

Благодарение на Демир Бозан Мая вече се чувства по-добре, усмихва се и може от време на време да похапва със съучениците си в голямото междучасие.

Веселина Стефанова

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки излекуваха диабет тип 1 на малката ми дъщеричка
4.75 (95%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Билки излекуваха диабет тип 1 на малката ми дъщеричка

  1. Здравейте,искам да ви попитам,тъй като и аз съм с тип 1,дъщеря ви продължава ли да се боцка .Питам дали е възможно да се махне инсулина въобще.

  2. Здравейте, Паулина! Предадохме вашето запитване за диабет тип 1 до Веселина Стефанова и тя е много вероятно да ви прати съобщение на лично, ако има какво да каже. Желам ви всичко добро!

  3. Здравейте и на моята дъщеря откриха диабет тип 1. Моля за отговор-напълно ли спряхте инсулина и колко време пихте чая демир бозан. Благодаря предварително

  4. Здравейте, искам да попитам спряхте ли инсулина или не спазвате само хранителна диета

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *