След бодежи в сърцето и инфаркт на миокарда идват билките

След бодежи в сърцето, болки и инфаркт на миокарда е най-добре да си лекувате кръвното с билки. Казват го дори и лекарите.

За човек с дългогодишен проблем с наднорменото тегло и с високо кръвно 55 едва ли е възраст, когато инфарктът може да те изненада. Въпреки това, шокът, който преживях след сърдечния удар, ме накара да се замисля за здравето си.

Минах на специални диети, след време започнах и да спортувам под лекарско наблюдение, а след още няколко месеца поведох и упорита борба с килограмите. Дали се престарах в един момент или просто стресът от преживяното най-после започваше да избива, но преди няколко месеца започнах да чувствам сърцебиене и сериозни бодежи в сърцето. Лявата ръка ми изтръпваше, получавах пристъпи на задух – въобще имах достатъчно поводи да се притеснявам.

Как лекувахме бодежите в сърцето.

Посетих личния си лекар, направиха ми кардиограма, но освен повишена тревожност друго не откриха. Джипито ми мислеше, че от притеснение съм си спечелил симптомите, но понеже не вярвах, посетих още трима лекари, които изказаха същото мнение. Междувременно жена ми, Елена, реши, че чаят Демир Бозан ще ми се отрази благотворно и започна да ми приготвя от него. Самата тя от доста време го пиеше за високо кръвно и се чувстваше много добре.

Костадин инфаркт на миокарда и бодежи в сърцето

Костадин Косев

След около месец бодежите отшумяха, изтръпването на ръката изчезна и се върнах отново в спортната зала. Продължих да пия чая и да тренирам упорито, докато накрая с радост мога да кажа, че вече съм в прекрасна форма, дори и след инфаркт на миокарда и то благодарение на някакви си билки.

Костадин Косев, от Казанлък.

Високото кръвно е един от факторите за получаване на инфаркт на миокарда. Ето защо то трябва винаги да се измерва и постоянно да се държи в нормата. За да не ни повтори и да ни довърши сърдечният удар, необходимо е да приемаме билки за поддържане на кръвното. Такова е и мнението на лекарите, както се разбира от видеото по-долу.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

След бодежи в сърцето и инфаркт на миокарда идват билките
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *