Как премахнах лош холестерол с билки за отслабване

С билки съумях да сваля своя лош холестерол и постигнах прилично отслабване. Оказа се лесно, но трябваше да се измъча, преди да разбера за тях. Ето как стана това!

Започнах да пълнея преди 5 години, дотогава винаги съм била слаба и разбира се, нямах никакви здравословни проблеми, освен някоя и друга настинка от време на време. Неусетно с напредването на годините напреднаха и килограмите. Всичко, което си хапвах, ми се лепваше. Скоро след като навърших 44 г. вече не можех да се справям и с елементарни физически дейности, запъхтявах се и при малко натоварване и бързо се уморявах, дори и при рутинното седмично почистване на дома.

С напълняването започнаха и здравословните несгоди, обичайните за възрастта и за хората с наднормено тегло, високо кръвно и завишен лош холестерол. Лекарите, с които се посъветвах, ме караха да отслабна. Послушах ги, защото наистина се чувствах зле и осъзнавах, че имам нужда. Свалях с диета и гимнастика по някое кило, но много скоро след това отново напълнявах. Подобрения на здравето нямаше. Тогава реших да потърся някакъв билков лек.

Доста умувах и се интересувах от билколечението, но не можах да се спра на нищо, докато един ден съвсем случайно разбрах за билковата комбинация на древните ходжи, Демир Бозан.

екатерина лош холестерол

Екатерина Дончева

Поръчах и след една доза отслабнах с 5 кг.

След втората отслабнах с още 5. Здравословните проблеми вече ги няма, кръвното се нормализира, холестеролът е в норма.

Смятам да поръчам още една опаковка. Чувствам се добре и искам да отслабна още малко. Сигурна съм, че с Демир Бозан ще го постигна.

Екатерина Дончева, от Хасково

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как премахнах лош холестерол с билки за отслабване
4.64 (92.73%) 11 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Как премахнах лош холестерол с билки за отслабване

  1. Здравейте,интересувам се от какви са страничните проблеми ,като се взима Демир билка. Аз живея в Австралия .Може ли да получа билкара в Мелбърн?
    С уважение
    Били

  2. Здравейте, Billie Stephan! За съжаление в Австралия няма друг начин да получите комбинацията от билки Демир бозан, освен ако не ви я изпрати някой ваш близък или познат. За приема на билките при лош холестерол, както и при другите показания, няма никакви странични ефекти!

  3. демир бозан помагали на хора които са боледували от хепатит
    свалят ли ASAT i ALAT помагали за черния дроб

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *