Срещу спастичен колит комбинирам билки и лекарства

Когато ми поставиха диагнозата спастичен колит, директно се забих в интернет, за да видя за какво иде реч. Ситуацията изобщо не беше обнадеждаваща и ни най-мъничко приятна.

Наричат болестта спастичен колит още с името „синдром на раздразненото дебело черво“.

При нея имаме нарушение на неволевата (гладка) мускулатура на този последен „отрязък“ от храносмилателната система. То идва в резултат на сериозно нарушение в моторните и сетивните нервни влакна, които достигат края на колона (дебелото черво) или директно на ниво главен мозък или пък проблемът идва от гръбначния мозък.

С Демир Бозан бързо се възстанових от сезонния грип

Привет! Пиша това писмо с помощта на моя внук. Казвам се Елена Михайловска от Хасково. Аз съм на 62 години и живея сама, съпругът ми се помина преди две години. Преди месец пипнах грип. Откъде – не знам, защото не ходя почти никъде, но грипът ме повали тотално. Не ме пропусна нищо – висока температура, хрема, кашлица, всички мускули ме боляха. Грипът ме повали на легло.

спастичен колит елена 02

Елена Михайловска

Дъщеря ми веднага щом разбра, че съм се разболяла, дотича с някакво пакетче. Оказа се, че това е Демир Бозан. Приготви ми горещ чай, изпих го и се завих с няколко одеяла, тресеше ме. Така Мими, дъщеря ми, ми приготвяше чай от Демир Бозан няколко пъти дневно, изцеждаше ми лимони и се грижеше за мен.

Беше невероятно как неусетно започнах да се чувствам все по-добре. Никога не съм се оправяла толкова бързо от грип. Обикновено дори и да отида на лекар и да пия лекарства, си отива след една седмица. Този път още на втория ден имах сили да стана, да си оправя леглото и сама да си приготвя чай. Вече можех сама да се оправям и изпратих Мими да ходи да си гледа работата.

Благодаря ти, Демир Бозан, за втори път помагаш на нашето семейство. Демир Бозан помогна на зет ми да стабилизира нивото на холестерола.

В интернет е тъпкано с всякакви шарлатани, които се опитват да изкарат пари от това, включително и някаква дама спамеше по коментарите с невероятна рецепта, която наследила от баба си. След като се порових по-подробно, намерих неласкави отзиви за нея и не й писах. Лекарят оставаше единствената ми възможност.

Любопитното е, че лекарят освен обичайните лекарства против колит под секрет ми препоръча и да пия Демир бозан, но да внимавам да не взема някое менте. Действително и там проучването показа доста шокиращи неща.

Единственият хубав Демир бозан, на който можеше да разчитам, се оказа този на Фарма витал, който струва 43 лева. Изкушавах се да си поръчам нещо по-евтино, но знаех, че лекарят говори от името на опита на пациентите си и няма да ме излъже. Дори и от едно място да спестя примерно пет лева, после ще хвърля 500 пъти повече пари за лекарства, за да се оправя от пословичната си икономичност.

Другото важно условие на доктора беше да взимам Демир бозан заедно с лекарствата. Едното никога не може да замести другото, каза той. Това, което е работа на лекарствата, не може да се свърши от билките и обратното. Защото лекарствата имат повече химическа страна, докато билките лекуват на духовно ниво. Помислих си, че се нелепо шегува, но той беше дяволски сериозен.

спастичен колит ивелин 01

Ивелин Узунов

Както и да е, започнах да ги вземам и двете. Важно беше да се пие три пъти на ден, иначе действието става много по-бавно и граничи с нулата. Постепенно състоянието ми, което бях получил от спастичния колит, започна да се облекчава.

Всъщност първия месец нямах абсолютно никакво подобрение, но около петата седмица редовно взимане ползата от билките и лекарствата започна да се усеща. Самите лекарства подействаха по-бързо, но се чувстваше, че ползата от тях не е толкова трайна и ще изчезне след като ги спра. При прегледът докторът също отбеляза подобрението и каза да продължавам в същия дух. Това и правя. Все повече укрепват нещата и болестта спастичен колит постепенно отминава.

Ивелин Узунов, Стара Загора

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Срещу спастичен колит комбинирам билки и лекарства
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Срещу спастичен колит комбинирам билки и лекарства

  1. здравейте. аз имам диагноза спастичен колит от 4 години няма мира ден не минава без болка спазми бодежи като от игли. И така до ден днешен – какво комбинирано лечение ще ми препоръчате? моля ви помогнете!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *