Билки представляват еликсира на атеросклерозата

Атеросклерозата може да бъде овладяна с билки за пречистване на кръвта. Те премахват мастните натрупвания по кръвоносните съдове.

Толкова сме доволни от прогреса в здравословното състояние на моя съпруг Иван, че нямаме търпение да споделим радостта си не само с нашите близки, но и с вас, хората, открили и разработили Демир Бозан – еликсирът на дълголетието. Аз бих го нарекла „Еликсирът на атеросклерозата“.

Съпругът ми е на 55 години. Миналата година през месец май той преживя операция – байпас. През октомври трябваше да му направят контролни изследвания. Резултатите не бяха такива, каквито всички очаквахме и желаехме да бъдат. Нивото на триглицеридите в кръвта беше високо, кръвното налягане не беше стабилно, покачваше се. Диагнозата беше атеросклероза.

Още щом се прибрахме у дома, му поръчах Демир Бозан – за него знаех от сестра ми, която преди половин година се излекува с тази билкова комбинация от висок холестерол и триглицериди. Не се чудих изобщо, защото бях видяла как действа.

След седмица Иван започна да пие Демир Бозан. Спазвахме всички указания за начина на приготвяне и приемане на чая. Покрай Демир Бозан Иван промени и хранителните си навици. Престана да консумира продукти, съдържащи бяло брашно. Основно се хранеше с плодове и зеленчуци.

След един месец нивото на триглицеридите и мастните натрупвания спадна. Беше очевидно, че се чувства добре.

атеросклероза Стефана Иванова

Стефана Иванова

На всички разказваше, че благодарение на Демир Бозан се чувства така добре, както никога досега.

Не съм болна, но започвам да се замислям дали и аз да не започна да пия Демир Бозан.

Стефана Иванова от Бяла Слатина

В следващото видео ще чуете как по думите на д-р Дюлгерски билките могат да пречистят кръвта. Това неминуемо се отразява и на чистотата на кръвоносните съдове, които се освобождават от отлаганията, стават по-еластични и проходими.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки представляват еликсира на атеросклерозата
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *