Демир Бозан ме излекува от коварния грип

Преди около месец започнах да усещам типичните грипни симптоми. Кихах, всичко ме болеше и имах треска. Нямах сили да стана от леглото. Имах чувството, че цяла вечер са ме били с нещо тежко по главата. От всичко най-много ме болеше главата и по-точно в областта на слепоочието.

Не можах да отида нито на работа, нито имах сили да се занимавам с лекари. Обадих се на шефката и си взех един почивен ден. Останах си вкъщи. Цял ден се въргалях в леглото. Надвечер най-добрата ми приятелка, с която освен това работим заедно, щом разбрала, че не съм добре, се отби да ме види. Донесе ми пакетче с някакъв чай, много по-късно разбрах, че това било Демир Бозан. Докато беше у дома, Катя (така се казва приятелката ми) направи по един чай. Още щом изпих горещата напитка, усетих подобрение.

Вечерта спах зле, но на следващата сутрин, като се събудих, веднага си приготвих Демир Бозан с малко прясно изцеден лимон. Периодично през целия ден си правех отвара от Демир Бозан. Така изкарах целия ден, не ми се поглеждаше никаква храна. Приемах само течности и то предимно чай от билковата комбинация Демир Бозан.

След три дни вече се чувствах значително по-добре. Можех да отида и на работа.
Благодаря на Катя и на Демир Бозан!

Силвия Асенова. На 25 години от Сандански.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Демир Бозан ме излекува от коварния грип
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *