С бабините билки излекувах дъщеря си от грип

Искам да ви разкажа как с Демир Бозан излекувах дъщеря си от грип с билките за артрит на свекърва ми.

Това се случи преди около два месеца. Една вечер към два часа след полунощ детето дойде в спалнята и ме събуди. Оплака ми се от силни болки в гърлото и запушен нос. Каза ми, че не може да заспи отново. Направих й компрес на гърлото с ракия и й сварих чай Демир Бозан.

Само това имах вкъщи. Ние не сме почитатели на чая, Демир Бозан беше останал от свекърва ми, тя го пиеше за артрита. (Между другото – при нея винаги въпросният артрит се е успокоявал с голям успех всеки път, когато пие тези билки и свекърва ми ги препоръчва за всякакви заболявания).

билки за грип лечениеСлед чашата топъл чай детето се успокои и успя да заспи. На сутринта се събуди, вир вода, беше се изпотила. Преоблече се и отново изпи чаша Демир Бозан. Почти целия ден Теди изкара на течности, пиеше само чай и сокче от лимон със захар, разреден с малко вода. Цял ден се въртях край нея, предлагах й какво ли не за ядене и за пиене, но всичко отказваше.

Tака измина денят. Вечерта Теди вдигна малко температура, дадох й парацетамол с чай Демир Бозан и я завих с вълнено одеяло.

грип билки рецепти весела добрева

Весела Добрева

След около час отидох да я нагледам и забелязах, че се беше изпотила. Събудих я, преоблякох я в полусънно състояние и Теди отново заспа.

Тази вечер спа спокойно, не се събуди до сутринта.

На следващия ден не я пуснах на училище, но Теди се чувстваше добре, може би само беше малко уморена. Още щом отвори очи поиска да закусва. За мен това беше знак, че е оздравяла благодарение на Демир Бозан.

Весела Добрева, на 41 г., от Харманли.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С бабините билки излекувах дъщеря си от грип
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *