Билки за възстановяване от исхемичен инсулт помогнаха на баща ми

Билки имаха мигновено действие върху баща ми след исхемичен инсулт. Неговото възстановяване успя да впечатли дори и рехабилитатора, виждал какво ли не.

Преди година татко получи исхемичен инсулт, който засегна лявата половина на тялото. Говорът и паметта не бяха засегнати, но лявата половина на тялото беше частично парализирана.

Преждевременното изписване

Доста бързо го изписаха от болницата. На практика го държаха три нощи, колкото да се уверят, че можем да го откараме с кола до дома, без да му се случи нещо. Но общо взето не може да се каже, че дори и малко бе се възстановил. Двама души го хванахме през рамо и го занесохме до задната седалка, където го препасахме с колан и заключихме вратата, за да не изпадне. До толкова го бяха закрепили в болницата.

Вкъщи лежеше по цял ден, хранехме го в устата като дете и го носихме до тоалетната и обратно. Намерихме рехабилитатор от интернет, който се ползваше с добра репутация, и му плащахме по 20 лева на идване. Той раздвижваше баща ми, правеше му масажи и го учеше да ходи с проходилката.

Билките за възстановяване от исхемичен инсулт

Рехабилитаторът препоръча да даваме на баща ми да пие Демир бозан с цел по-бързото му възстановяване след инсулта. Каза, че този чай уравновесява кръвното налягане и пази от втори мозъчен удар, а също така и трайно пречиства кръвта (което е и реално причината за това нормализиране на кръвното налягане). Помогнал е на много хора, прекарали инсулта.

Без да спира хапчетата, за които казаха, че ще си ги пие докато е жив, започнахме да му варим и от тези билки за след инсулт.

Мигновената промяна, която настъпи с баща ми

Моментално от това тенът и мимиката на лицето му станаха по-жизнени, започна да се опитва да говори повече и дори се шегуваше. За три дни рехабилитаторът успя да го изправи на крака и баща ми, куцукайки, обикаляше из целия апартамент. На петия ден вече слизаха по стълбите, а по-късно и обикаляха около блока. През втората седмица вече правеше километрични обиколки из Борисовата градина с бастунчето и само се обаждаше по телефона, за да се похвали колко далеч е стигнал.

христо исхемичен инсулт

Христо Илиев

Ние, разбира се, примирахме от притеснение, но в същото време той звучеше толкова убедително, че нямаше как да не му се доверим.

Самият рехабилитатор беше изумен от скоростта, с която се оправяше баща ми.

Оправи се. Твърди, че билките най-много са му помогнали. Има още смущения в говора, но за това са логопедите.

Ходи при една млада и хубава логопедка, която му помага да си възстанови говора.

Христо Илиев, София

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за възстановяване от исхемичен инсулт помогнаха на баща ми
4.64 (92.73%) 11 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Билки за възстановяване от исхемичен инсулт помогнаха на баща ми

  1. майка ми преживя исхемичен инсулт и вече осма година е на легло,движи се много трудно с помощ мисли те ли че билките могат макар и малко да й помогнат.

    • Здравейте! Въпреки че 8 години след исхемичен инсулт е трудно да се вземат решаващи мерки, билките ще й бъдат от полза в нормализирането на кръвното налягане и предпазването от втори удар.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *