Демир Бозан помогна не само за косопада – вече съм по-спокойна

Моята история с Демир Бозан и косопада започна преди около година. Имах страшно много проблеми в службата.

Работата беше много, хората за работа – малко. Всичко беше обвързано и с много кратки срокове, работих ден и нощ. Не стига това, ами и шефката беше вечно недоволна от мен. Това съм объркала, онова съм пропуснала и т.н.

Даже, когато не работех, не можех да спя. Една сутрин установих, че възглавницата ми бе покрита с косми. Мивката след сресване – също. Ужас! Малко ми бяха другите проблеми, а сега и това. Много се притесних, по цели дни бях като кълбо от нерви. Не можех да се концентрирам да си гледам работата, която и без това беше много.

Нападките от страна на шефката не намаляха, напротив. Моята колежка нямаше как да не забележи състоянието ми и дискретно ме попита какво става с мен, предложи помощ. Чудех се откъде да започна, проблемите бяха толкова много. В обедната почивка й споделих и проблема с косопада.

katya-dimitrova-kosopadДа е жива и здрава Мария, така се казва колежката, тя ми каза за Демир Бозан. Оказа се, че се поръчва по интернет.

След кратко време прием на билковата комбинация Демир Бозан косопадът започна да намалява, започнах и аз да се чувствам по-спокойна, по-ведра. Не ми пукаше от натякванията на началството. След месец косопадът изцяло спря, а два месеца по-късно напуснах работа и си намерих по-добра.

Катя Димитрова от Варна.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Демир Бозан помогна не само за косопада – вече съм по-спокойна
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *