Билки за простата излекуваха хроничен простатит

Имах хроничен простатит и успях да го излекувам с билки за простата. Това е едно много неприятно заболяване и доста мъже биват сполетени от него.

Появиха ми се остри болки там долу. Наложи се да отида на лекар. Диагнозата бе хроничен простатит. Лекарствата, които ми изписа докторът, помогнаха малко, болката се притъпи, но като цяло си остана. Разрових се из интернет за някакви билки за простата и попаднах на Демир бозан.

Разпитах насам-натам и мой приятел, който беше ползвал тези билки за простата, ме посъветва да поръчам чая по интернет и аз го послушах. След това редовно започнах да го пия и още на първата седмица имаше ефект. Болката изчезна напълно!

Сега вече знам, че при хроничен простатит първо се действа с билки.

А после се ориентираш към повече с*кс, за да бъде простатната жлеза постоянно оросявана с кръв и да не се възпалява. Билките служат за пречистване на кръвта и по този начин ликвидират проблемите на простатата.

Самата кръв, която оросява жлезата, трябва да е чиста, така да се каже. Затова и се внимава какво ядем, но профилактичното пречистване си е винаги необходимо. Защото при сегашните условия и всичко това, което се продава по магазините, никога не знаеш точно каква храна приемаш, от какво е приготвена тя и какви химии съдържа.

Александър Андреев, на 59 години

Простатитът и подаграта са един вид роднини.

И двете болести са свързани по някакъв начин със замърсяванията на кръвта. Затова и се лекуват по един и същи способ: с билки! Но не по-малко важно е движението: разходки, упражнения и тъй нататък, според това, което човек може да си позволи да прави, и доколкото му го разрешава възрастта. Трябва да има движение на кръвта. Иначе си подложен на риск.

александър билки за простатит

Александър Андреев

Толкова много българи имат проблеми с простатата! Но колко от тях знаят, че тя може да се лекува с билки? Уверявам ви, не са безброй. Въпреки че ние сме нация, откърмена със знанието за билките, днес то е забравено.

Затова споделете този материл в социалните мрежи, нека той да достигне до повече хора!

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за простата излекуваха хроничен простатит
4.4 (88%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Билки за простата излекуваха хроничен простатит

    • Здравейте отново, госпожо! До момента нямаме данни за рак на бял дроб и изобщо за всякакъв вид рак да действат тези билки.

      В случая с конкретната статия за простатит имаме уверенията на много хора, че при такава диагноза действа.

      Ще бъдем благодарни на всеки, който ни изпрати оригиналния си отзив със снимка – независимо дали става дума за простатит или за друго заболяване.

  1. Здравейте, имам хроничен простатит,почти никаква ерекция.Това е от доста години -10,15 .Ще ми помогнат ли тези билки и ако да колко време трябва да ги пия. Блогодаря предварително

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *