Как билките премахват болки в бъбреците (ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ)

Започнах да пия чая заради болки в бъбреците в резултат на камъни в бъбреците.

Кризите бяха направо непоносими, а аз се чудех как да се справя с тях.

болки в бъбреците камъни в бъбреците лечение с билкиПреди да предприема лечение с билки, това беше истинско мъчение за мен. С часове се превивах от болки, а успокоителните имаха доста слаб ефект.

Приятелка ми препоръча Демир Бозан и веднага си поръчах една кутия. Все пак нямах какво да губя, а и можеше да ми помогне.

Чаят наистина даде неочаквано добри резултати. За първи път от дни спах спокойно, след като изпих няколко чаши от него. Постепенно болките в бъбреците отшумяха и вече нямам никакви проблеми. Сега пия по една чаша сутрин, просто, за да се поддържам във форма.

Важното е билките да не се приемат по време на самата бъбречна криза, а „в периодите на затишие“. Така те имат силно профилактично действие, което укрепва организма като цяло и водят до пълно пречистване на кръвта от всякакви токсини и замърсявания.

babrechni-krizi-emilia

Емилия Стефанова

Освен това приятелите ми не спират да ми правят комплименти, колко добре изглеждам. Вече не съм с посивяла кожа, косата ми се сгъсти, а от ужасните болки няма и помен.

Билковата комбинация ми помогна и в още един аспект. Благодарение на чая кръвта ми се пречисти и вече не само нямам проблем с бъбреците, но и с високия холестерол, за който лекарят ми повтаря от толкова време.

Емилия Стефанова от Смолян

Във видеото по-долу ще видите как билките помагат не само при болки в бъбреците, но и при подагра:

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Как билките премахват болки в бъбреците (ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ)
4 (80%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Как билките премахват болки в бъбреците (ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ)

  1. Моля да ми дадете някакви рецепти срещу болки в бъбреците и какъв чай трябва да се приема? С поздрам Р.Митова

  2. Здравейте!от мн силен Цистит получих големи болки в дясната област .мисля чее бъбрек.Урината ми е като чай.не мее преглеждал уролог от стерилната урина ми казаха Ешерихио коли.напеаво се побърквам от притеснение.Дайте ми съвет моля!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *