След напълняване в критическа възраст – отслабване с билки и съм отново здрав

След драстично напълняване: Предприех отслабване с билки след критическата възраст и успях да си върна спортната форма и да се приведа отново в добро здраве!

Здравейте! Аз съм от малкото представители на мъжкия пол, които държат на външния си вид. С една дума „суетен” съм.

В момента съм на 48 години. След като преминах четиридесетте, започнах драстично да качвам килограми и да трупам мазнини предимно в областта на пояса. Плашех се, щом се погледнех в огледалото.

Гардероба си, разбира се, подмених с панталони с един размер нагоре. След две години – още един. Процесът на напълняване продължаваше лека-полека.

Междувременно на годишния профилактичен преглед кръвните ми изследвания не бяха добри. Високи бяха нивата на холестерола и триглицеридите. Изписаха ми лекарства, които обаче не си взех и не започнах веднага да пия.

Отслабване с билки и други средства.

Не съм привърженик на приемането на лекарства. Исках да намеря естествен природен начин, може би с билки, който да ми помогне да отслабна и да нормализира кръвните резултати.

Тогава си мислех, че прекалено много искам, едва ли има такова нещо. Но не се отказах и реших да потърся в интернет.

Бързо открих каквото търсих, Демир Бозан, тази страхотна билкова комбинация, можеше да ми реши всичките проблеми. И наистина успя! Интересното е, че тези билки могат да се използват както за отслабване след критическата, така и за напълняване, ако имате нужда. Защото те всъщност се занимават с това, да нормализират теглото.

критическа възраст напълняване и билки за отслабване - 01

Павел Чолаков

Те оправят хормоните, а от там и теглото отива в ред. Доста се чудех как е възможно така да се получава, но прочетох малко по темата, попитах един приятел доктор и той ми потвърди, че нещата точно така седят.

В моя случай билките ми свършиха работа за отслабване. На други помагат при напълняване. Това е истината.

След два пакета от Демир Бозан, което е точно два месеца, съм здрав и в спортна форма.

Павел Чолаков, Стара Загора.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

След напълняване в критическа възраст – отслабване с билки и съм отново здрав
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “След напълняване в критическа възраст – отслабване с билки и съм отново здрав

  1. Какъв холестерол, какви триглицериди бе, човек! Аз като влязох в критическата, си купих мотор и тръгнах по млади мацки. Не се излагайте така! Виж, напълняването е факт и сигурно тези билки наистина помагат и за напълняване, и за отслабване, но жените обичат по-засуканите новопроизведени младежи като нас. Стегни се малко!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *