Бодежи в сърцето и кръвно бяха премахнати от билките

Бодежи в сърцето изчезнаха, след като приемах билки за високо кръвно. Бях застрашена от инфаркт на миокарда, но ми се размина.

Преди година получих някаква криза – сърцебиене, бодежи в сърцето, ускорен пулс, цялото ми тяло се схвана, беше страшно. От изследванията стана ясно, че нямам проблеми с щитовидната жлеза. Но докторът в прав текст ми каза, че трябва да променя начина си на живот, защото иначе може да получа инфаркт.

Бодежи в сърцето Татяна

Татяна Кьосева

Не му обърнах особено внимание и продължих да работя като бясна. Когато човек е млад, не чувства умора и не си дава сметка, че леката топка в гърлото може да доведе до сериозни последствия по-късно.

Точно когато се чувствах най-удовлетворена от работата си, получих втората криза.

Бодежите в сърцето се засилваха.

Предписаха ми лекарства, от които не се чувствах добре. Дори напротив – състоянието ми се влоши. Коренно се промених – преди се радвах на малките неща в живота – на сутрешното кафе, на разговор с приятелка и т.н.

Занемарих и външния си вид, напълнях страшно много, никакви дрехи не ми ставаха. Направо не можех да се позная – от жизненото, позитивно младо момиче не беше останала следа. Държах се като празен куфар, който никога няма да бъде използван.

Всичко това се промени след като започнах да пия билковата комбинация на анадолските ходжи Демир Бозан. Още в края на първия месец се почувствах значително по-добре. Усетих прилив на енергия и оптимизъм, отново започнах да гледам на живота от хубавата му страна.

Нервната ми система се успокои и сънят ми се възстанови.

Кожата ми засия, а само за няколко месеца изваях перфектна фигура. Кръвното ми беше нормално и когато отново отидох да се прегледам при лекаря, той много се изненада и каза, че опасността вече е отминала, но все пак да имам едно на ум и да не се претоварвам. Да внимавам какво ям и да се движа повече.

Татяна Кьосева, 30 г, Бургас

Лекарят: При бодежи в сърцето реагирайте веднага!

Поддържането на високо кръвно създава опасност от възникването на исхемична болест на сърцето. Едни от първите признаци за нея са бодежите в сърцето. Когато ги усетите, знайте, че сте на „една крачка разстояние“ от инфаркта на миокарда или пък мозъчния инсулт.

Тогава не бива да отлагате взимането на бързи мерки, казват лекарите. Една такава мярка е нормализирането на високото кръвно. Защото високото кръвно уврежда сърцето и то няма как да се възстанови, ако не се нормализира кръвното.

А най-добре кръвно се оправя с билки. По-долу ще чуете от видеото как точно става това.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 thoughts on “Бодежи в сърцето и кръвно бяха премахнати от билките

    • Здравейте, Нели! Писахме ви на електронната поща за начините да се снабдите с тези билки като ги купите на място от някоя от дрогериите и аптеките, с които работим, или пък ги поръчате с доставка до където ви е удобно. Същата информация можете да намерите и горе вдясно в сайдбара, и в навигацията на сайта, точно под главата му.

      Билките са действали при бодежи в сърцето и пробождания, при висок и ускорен пулс на сърцето и за постигане на нормално кръвно, както свидетелстват стотици хора от страниците на този сайт. Още такава информация ще намерите от този линк: http://www.demirbozan.com/category/kravno/

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *