С билки за сърце: Бодежи в сърцето и кръвно бяха премахнати!

Бодежи в сърцето изчезнаха, след като приемах билки за високо кръвно и сърце. Бях застрашена от инфаркт на миокарда, но ми се размина.

Преди година получих някаква криза – сърцебиене, бодежи в сърцето, ускорен пулс, цялото ми тяло се схвана, беше страшно. От изследванията стана ясно, че нямам проблеми с щитовидната жлеза. Но докторът в прав текст ми каза, че трябва да променя начина си на живот, защото иначе може да получа инфаркт.

билки за сърце бодежи в сърцето

Обикновено повечето бодежи в сърцето преминават и в лявото рамо и лявата ръка. С билки се оправя всичко.

Не му обърнах особено внимание и продължих да работя като бясна. Когато човек е млад, не чувства умора и не си дава сметка, че леката топка в гърлото може да доведе до сериозни последствия по-късно.

Точно когато се чувствах най-удовлетворена от работата си, получих втората криза.

Бодежите в сърцето се засилваха.

Предписаха ми лекарства, от които не се чувствах добре. Дори напротив – състоянието ми се влоши. Коренно се промених – преди се радвах на малките неща в живота – на сутрешното кафе, на разговор с приятелка и т.н.

Занемарих и външния си вид, напълнях страшно много, никакви дрехи не ми ставаха. Направо не можех да се позная – от жизненото, позитивно младо момиче не беше останала следа. Държах се като празен куфар, който никога няма да бъде използван.

Всичко това се промени след като започнах да пия билковата комбинация на анадолските ходжи Демир Бозан. Още в края на първия месец се почувствах значително по-добре. Усетих прилив на енергия и оптимизъм, отново започнах да гледам на живота от хубавата му страна.

Нервната ми система се успокои и сънят ми се възстанови.

Бодежи в сърцето Татяна

Татяна Кьосева

Кожата ми засия, а само за няколко месеца изваях перфектна фигура. Кръвното ми беше нормално и когато отново отидох да се прегледам при лекаря, той много се изненада и каза, че опасността вече е отминала, но все пак да имам едно на ум и да не се претоварвам. Да внимавам какво ям и да се движа повече.

Татяна Кьосева, 30 г, Бургас

Лекарят: При бодежи в сърцето реагирайте веднага!

Поддържането на високо кръвно създава опасност от възникването на исхемична болест на сърцето. Едни от първите признаци за нея са бодежите в сърцето. Когато ги усетите, знайте, че сте на „една крачка разстояние“ от инфаркта на миокарда или пък мозъчния инсулт.

Тогава не бива да отлагате взимането на бързи мерки, казват лекарите. Една такава мярка е нормализирането на високото кръвно. Защото високото кръвно уврежда сърцето и то няма как да се възстанови, ако не се нормализира кръвното.

Пристигна и още един отзив за ползването на Демир бозан като билки за сърце:

писмото за ползата от билки за сърце при бодежи в сърцето

За пълен размер – клик върху картинката по-горе! Пускаме текста на писмото за билките за сърце отделно.

(…) Първите симптоми на паническо разстройство усетих още в пубертета, когато започна бушуването на хормоните. По-късно те се задълбочиха. С времето освен тези симптоми развих и високо кръвно, болно сърце, диабет… Аз съм шофьор, пътувам много в чужбина и рядко мога да си позволя, дето се вика, лукса да ям домашна храна. Така се стигна до здравословните проблеми.

Добре че беше Демир Бозан. Той успя рязко да се справи с всичките ми проблеми.

павел бодежи в сърцето и билки за сърце

Павел Георгиев

След три месеца редовен прием на отварата от Демир Бозан, нещата започнаха яваш яваш да се нормализират. Най-вече повлия върху паническото разстройство, но заедно с това нормализира кръвта и кръвната захар, откъдето се оправи най-накрая и кръвното, и аритмията.

Продължавах да го пия, докато здравето ми не се оправи напълно. Освен това, без да очаквам, отслабнах с десетина килограма. Но най-много съм радостен от това, че неприятните панически атаки изчезнаха!

А ето как според известния лекар най-добре кръвно се оправя с билки. По-долу ще чуете от видеото едно супер компетентно и авторитетно виждане по темата:

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

С билки за сърце: Бодежи в сърцето и кръвно бяха премахнати!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “С билки за сърце: Бодежи в сърцето и кръвно бяха премахнати!

    • Здравейте, Нели! Писахме ви на електронната поща за начините да се снабдите с тези билки като ги купите на място от някоя от дрогериите и аптеките, с които работим, или пък ги поръчате с доставка до където ви е удобно. Същата информация можете да намерите и горе вдясно в сайдбара, и в навигацията на сайта, точно под главата му.

      Билките са действали при бодежи в сърцето и пробождания, при висок и ускорен пулс на сърцето и за постигане на нормално кръвно, както свидетелстват стотици хора от страниците на този сайт. Още такава информация ще намерите от този линк: http://www.demirbozan.com/category/kravno/

  1. Аз също с Демир бозан редовно си оправям сърдечните проблеми и аритмии. Имал съм много ядове със сърцето. Пробвал съм какви ли не билки за сърце. Обикновените мента, глог и валериан са прекрасни, обаче решават проблемите само частично. Те не могат да се оправят с една хронична тахикардия например, брадикардия или пък с нормалните напоследък бодежи в сърцето. Докато Демир бозан върши тази работа и премахва дори и хроничните аритмии. Обаче има нещо важно! Добре е да разберете коя е причината за аритмиите и доколкото ви позволява волята, да я премахнете. Пушене ли е, спрете го, пиене ли е, спрете го и него. Иначе няма оправия. Билките не са противоотрова. Ако сами се тровите, и Господ не може да ви помогне!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *