Изчистване на пъпки с билки помогна на дъщеря ми срещу акнето

Билки за изчистване на пъпки върнаха самочувствието на моята дъщеря, която опита какво ли не срещу акнето и накрая успя.

Дъщеря ми кара много тежък пубертет – цялото й лице бе осеяно с пъпки, срамуваше се да излиза, не й се ходеше на училище.

Тъй като другите деца й се подиграваха, стана затворена и неконтактна. Близо година ходихме по дерматолози за лечение на акне, козметици, изпи сума ти лекарства, с колко мазила се маза, но нищо не даде траен резултат. Всички знайни и незнайни препарати изпробва, но акнето се оказа по-упорито от тях.

Порових се малко из интернет и научих, че пъпките се дължат на някакво замърсяване на кръвта, което може да се получи по хиляди начини: от засилването на хормоналната активност през пубертета, от нездравословно хранене, от неправилен начин на живот и още какво ли не. Така че за да изчезне акнето, трябва да се премахнат причините, поради които то се е появило, а не да се лекуват само симптомите. Изчистването на пъпките идва като следствие на това. Ето защо препаратите, които се предлагат по аптеките и въобще в официалната мрежа просто не действат.

Бях започнала да губя надежда, когато прочетох за билковата комбинация Демир Бозан. Това са билки точно за пречистване на кръвта.

изчистване на пъпки по лицето лечение

Евелина Павлова

Само за месец лицето на дъщеря ми видимо се подобри, а след три месеца вече имаше красива и здрава кожа. Сега усмивката не слиза от лицето ѝ. Демир Бозан върна самочувствието й, дори вече я обзеха първите любовни трепети.

Евелина Павлова, 36 г., София

Подобни неща разказва и лекарят по-долу във видеото, което публикуваме. За да се пречисти кръвта, трябват билки и по възможност по-здравословен начин на живот, а също и да внимавате какво ядете. Но като начало за изчистване на пъпки вършат работа и билките. Във всеки случай ако разчитате на кремчета, мехлемчета и лепенки за пъпки, рискувате жестоко да се разочаровате. Защото те вършат работа, но само за няколко дни.

Коментирайте и вие по-долу!
Изчистване на пъпки с билки помогна на дъщеря ми срещу акнето
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Изчистване на пъпки с билки помогна на дъщеря ми срещу акнето

    • Здравейте, Лиляна! За съжаление в Шумен нямаме дистрибутор на Демир бозан, но можем веднага да ви го изпратим до офис на Еконт или където кажете (стига там да има човек в работно време) на същата цена, като доставката си остава за наша сметка. Комбинацията е една за всички изброени на сайта заболявания, включително и за пъпки и акне.

  1. 3дравейте,такъв пакет на ДЕМИР БО3АН съм виждала в аптека “3ора“ в Шумен,но 3а какво помагат не3ная..
    искам да попитам има ли билки 3а отслабване…Благодаря.

    • Има, да! Билките за отслабване са същите като за изчистване на пъпки и акне и принципът е еднакъв при решаването на двата наглед различни проблема. Само че оригиналният Демир бозан не е пакет, а е кутия. Ако е пакет, най-вероятно ще си похарчите парите напразно.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *