Анемията не е толкова страшна, включително и желязодефицитната

На 32 години съм и преди една година ми откриха симптоми на силна желязодефицитна анемия. Това е доста сериозно заболяване.

Започнах да отпадам и да се чувствам все по-болнав. А по-страшното е, че се предава и по генетичен път. Това означаваше, че и децата ми ще страдат по същия начин като мен.

За съжаление, все още не е измислено постоянно решение на проблема и доста се притеснявах да извършвам физическа работа. Дори избягвах да шофирам, тъй като всеки инцидент можеше да завърши фатално поради отслабената кръв, която ако почнеше да тече, още повече намаляваше шансовете ми за оцеляване.

ВАЖНО: Още по-интересен отзив за лечение на анемия има ТУК!

Постоянно давах страшно много пари по диетолози, хематолози и изследвания, за да се поддържам в нормално здравословно състояние и да мога да ходя на работа. Но това тежеше страшно много на бюджета ми. Затова започнах да търся евтино, но ефективно средство за подобряване на живота ми.

Открих Демир Бозан в специализиран форум по медицина. Оказа се, че помага за много неща, и хората, които си го купуват са доволни от него.

Включително и при желязодефицитна анемия.

Цената определено беше много по-приемлива от всичко друго, което ползвах към момента, без видима полза. Затова веднага си го поръчах.

желязодефицитна анемия

Димитър Виденов

Оттогава не спирам да пия този чай, а хемоглобинът и желязото в кръвта ми се доближиха до нормата в по-малко опасни граници. Цялата работа се свежда до пречистването на кръвта.

Когато се отстранят вредните съставки на кръвта, и дефицитът на желязото в нея се премахва.

Така по един много лек и успешен начин се лекува анемията.

Димитър Виденов

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Анемията не е толкова страшна, включително и желязодефицитната
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Анемията не е толкова страшна, включително и желязодефицитната

  1. Здравейте ,от днес пия билките ,за което много Ви благодря за бързата и коректно изпълнена поръчка.Имам само един въпрос до скоро пиех Алора от една седмица спрях приема и, сега приемам витамини Магне B6.Има ли проблем ако приемам и витамините и чая.Благодаря Ви предварително.

    • Здравейте, Цвети! Няма проблем да пиете витамините заедно с Демир бозан при желязодефицитна анемия и при всякакви други случаи! Важното е да не смесвате чая с други билки, за да не стане някоя грешка във вида на нежелано взаимодействие с другите лекарствени растения.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *