Действащ безотказно лек за лечение на алкохолизъм!

Предписвал съм доста лекове при лечение на алкохолизъм, включително и лекарства за възстановяване на черния дроб и имам поглед върху нещата.

Работил съм безкрайно дълги години в известна клиника за алкохолици край София още по комунистическо време и през мен са минали стотици зависими от алкохола.

На някои съм помогнал, но и на много не съм успял, защото тогава и терапията беше такава, марксическа, ако мога така да се изразя. Но съм забелязал общото между тези хора и как може да им се помогне.

Билки ми помогнаха да превъзмогна алкохолната си зависимост

Спрях пиенето още докато живеех на село, преди да умре бабата. После се преместих във Велико Търново при децата, но не ме гледат, а са ми дали отделен апартамент, в който живея. Само няколко пъти ми идват на гости.

В нашето село животът винаги е бил спокоен. Преди да си отиде от този свят, с бабата работехме на нивата. Садяхме си картофи, гледахме кравата и си правехме сирене. Пенсиите ни стигаха и даже вечер ходех в кръчмата, за да поприказвам с другите дядовци от селото. Говорехме си за политика, докато бабата готвеше у дома и гледаше поредния сериал. Всичко вървеше добре и ние почти не се карахме.

Но един ден бабата се разболя и ми каза: “Дядо Койчо! Едно само те моля – спри тая пуста ракия и престани да се влачиш в тази кръчма, че ще ме последваш бързо-бързо на онзи свят, а искам да си поживееш, докато ти дойде времето!”.

лечение на алкохолизъм, билки, лекарства, лек

К. Минев

Не можех да й откажа и започнах да се мъча да се спра с алкохола. Добре, че внучката е учена и погледна в интернет за цяр. Видяла, че има измислено такова чайче Демир Бозан, дето помагало на хората да решат проблемите си. Тя ми го купи и аз почнах да го пия заради алкохолната зависимост.

А преди половин година като ходих до село дядо Иван, който живееше на другия край на селото, мина да ме види и да пита какво ми е, че не идвам вече в кръчмата. Похвалих му се, че благодарение на Демир Бозан вече се чувствам добре и нямам нужда да ходя да пия алкохол, като мога да се радвам на живота. Демир Бозан вече е известен при нас и бабите все карат дядовците да пият този чай, за да се откажат и те от пиенето.

Койчо Минев, Велико Търново

Първо те имат проблем със съня. Страх ги е, че може да си легнат трезви и се притесняват, че няма да заспят, че ще се въртят в леглото и през цялото време много ще им се пие. И това вероятно е точно така. Но тук моментът е да им се помогне и по някакъв начин да разберат, че да си легнеш трезвен, това изобщо не е страшно. Тук определено помагат билките, за които ще спомена по-долу.

Второто нещо, което ги държи към зависимостта от алкохола е обществото. Колкото и странно да звучи, това е точно така. Обществото (може би тяхното общество, семейството, приятелите и други близки) навремето са им внушили, че е много мъжествено да се пие, без да се напиваш. Колкото повече изпиеш, без да паднеш под масата, толкова по-голям мъж си. Това важи за мъжете. За жените донякъде също.

Вижте и ТОВА: Как спрях алкохола. Лечение на алкохолизъм с билки!!

Постепенно с времето те са започнали да се напиват от малко алкохол, но вече се е появил алкохолизмът, станали са зависими и дори и пред себе си не могат да си признаят, че е станало късно за много „носене“, както те се изразяват, на алкохол.

Това е най-трудното, да обясниш на човека, че не е мъжествено да се пие. Че който пие, е неблагонадежден, на него не може да се разчита. Че жените не харесват пияните мъже. Че пияницата не може да свърши и най-елементарната работа. Това те възприемат като обида. За целта тук помагат срещите с бивши алкохолици, които да дават пример със себе си докъде са паднали и как са успели да се измъкнат от това.

Разбира се, много е важно и самият лекар да е въздържател, така да се каже. Никой няма да повярва на доктор, който си пийва. А пияниците усещат отдалече кой пие и кой не. Ако ти убеждаваш някого да спре пиенето, а самият ти си пил до два през нощта, по-скоро ще постигнеш обратния ефект. Веднага ще те усетят и ще им се „отвори глътка“. Личният пример е важен.

Ако лекарят навремето е пил, както беше моят случай, и после е спрял пиенето, това е най-добрият пример за пияниците, защото той ще може да разкаже какви са били личните му съображения и личните му трудности и те ще му повярват.

И накрая всеки случай е индивидуален. За всяка душа се борим като че ли тя е последната на света. Грешно е да си мислим, че ще дадем на човека едно хапче и той ще се оправи, ако преди това не сме се заинтересували от неговата история. Някъде там в младите години или в детството му се намира причината той да пие. Ние трябва да открием тази причина и да му помогнем да разбере къде се крие основният проблем.

Ако подходим така осъзнато, ще можем да дадем на човека възможност той сам да пожелае да спре пиенето. Той трябва да знае причината. Диалогът от „Малкия принц“, в който се казва, че човек пие, за да забрави, че пие, е особено показателен. Пияницата иска да забрави нещо и то не е, че пие, а е друго, нещо по-дълбоко. Ако му помогнем да открие истинската причина, от там до решението за спиране на пиенето има една-единствена стъпка и това е личният пример, това са новите приятели, това е здравото спане.

След като открие здравото спане, ще му трябват още не повече от 7 години (без никакъв алкохол), през които той може да се възстанови от щетите, които сам си е нанесъл.

лечение на алкохолизъм лек

Д-р Димитър Недялков

Но да кажа и за билките. Винаги препоръчвам Демир бозан, защото те освобождават самата душа от зависимостта, дават й сили да се справи с тази зависимост. Дават също така и добрия стабилен сън, от който се нуждаят. Докато спи, човек се възстановява, черният му дроб се засилва и той почва сам да се справя с болестта.

И накрая да резюмирам:

  1. Сънят се благоприятства от билките.
  2. Лечението идва от съня.
  3. Важни са приятелите, които могат да дават личен пример, че не смятат алкохолизма за мъжественост.
  4. Важен е и лекарят. Ако лекарят пие, всичко отива по дяволите.
  5. И накрая са нужни 7 години (най-много), без да се близва никакъв алкохол.

По този начин съм постигнал лечение на алкохолизъм на 13 души. Доволен съм. И сега споделям с вас стратегията си. Успех!

Д-р Димитър Недялков, пенсионер

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Действащ безотказно лек за лечение на алкохолизъм!
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Действащ безотказно лек за лечение на алкохолизъм!

    • Бихте могла да разгледате отзивите, които са публикувани на сайта. Билковата комбинация Демир бозан е особено добре действаща, ако се съчетае със знанието и желанието на вашия мъж. Иначе няма как да ви дадем гаранция. Макар че има и такива случаи, както се вижда от самите отзиви!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *