Бай, страхова невроза!

Страхова невроза бива предоляна с билки, по най-безболезнения и безопасен начин!

Аз съм нервак – откакто се помня и откакто се знам. В последно време обаче състоянието ми от чисто и просто по-огнен темперамент се превърна в истиснки ад.

strahovanevroza-demirbozan-veselin

Веселин Мавродиев

Истерясвах заради най-малкото. Не можех да се понасям. Моите близки също не бяха във възторг, но се опитваха всячески да ми помагат. Но ефект от тяхната помощ нямаше. Аз ставах все по-нервен, те все по-притеснени. Сложиха ми и диагноза – страхова невроза!

Със жена ми дори спряхме почти да комуникираме, защото аз избухвах на почти всичко, казано от нея. Не беше нарочно, просто така ми идваше.

В един момент обаче Сеси, така се казва жена ми, ме постави пред ултиматума или аз правя нещо за психическото си здраве, или се разделяме.

Лечението на моята собствена страхова невроза.

Когато ножът опря до кокал, реших, че ще се взема в ръце. Още от преди това майка ми все ми редеше да съм пиел билковата комбинация Демир Бозан. Реших да пробвам, защото не исках да загубя жена си. Пък и не ми беше особено приятно да се карам с всички за всичко.

Близо месец пих Демир Бозан, когато сам започнах да се усещам, че ставам по-спокоен.

Сеси също го потвърди, но го отдаваше в по-голяма степен на това, че правя опит да не проваля брака ни, отколкото реално си мислеше, че е ефект от Демир Бозан.
Но то на практика беше.

Сега няколко месеца по-късно аз пак съм си нервак, защото това ми е в натурата, но благодарение на Демир Бозан казах „Бай, невроза”!

Веселин Мавродиев, гр. София

Коментирайте и вие по-долу!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *