Преборих се със страшния диабет

Диагнозата диабет ме изненада. Винаги съм била елегантна без диети, не съм гладувала, хранех се нормално.

Постепенно започнах да слабея, бях непрекъснато жадна, бързо се уморявах. Дрехите ми висяха. Не ми се ходеше на лекар като се надявах, че това състояние скоро ще отмине.
demir-bozan3

За съжаление, не отмина. Прежалих се и отидох на лекар. Диагнозата ме шокира – диабет. Започнах с диета и лекарства. Някакво значително подобрение нямаше.

След около месец една колежка ми разказа за някаква билкова комбинация с много комплексно действие.

Помагала за високо кръвно, холестерол, сърдечни проблеми и диабет.

Звучеше ми като приказка, твърде хубаво, за да е истина. Не исках да си правя експерименти със здравето.

Всеки ден колежката ме навиваше да си поръчам Демир Бозан – така се казва тази чудодейна билкова комбинация. Накрая ми писна да ми намила и я помолих да ми поръча. След няколко дни вече пиех чай от Демир Бозан три пъти дневно. Бях изпълнена с недоверие и хиляди съмнения за ефекта от него. Известно време след това започнаха подобренията. Чувствах се по-силна и здрава. След първата кутия си поръчах пия Демир Бозан, докато не нормализирам напълно кръвната си захар още една. Здравето ми се стабилизира. Чувствах се добре.

Въпреки ограниченията на сладкиши, които си налагах, започнах да си възвръщам фигурата. Отново можех да си нося тоалетите. Постепенно изчезнаха всички симптоми на диабета. Ще и съм сигурна, че това ще е съвсем скоро. Три поредни изследвания от страна на лекарите го потвърждават.

Приятното е, че тези билки пречистват кръвта, без да се изисква кой знае каква диета. Избягвам само най-крещящите неща. Гледам да приемам въглехидрати само преди обяд, за да има време да се изгорят до вечерта. Старая се да консумирам колкото се може по-качествени храни, защото другите откровено замърсяват кръвта и създават предпоставки за възникването на диабет отново. Опитвам се да помогна на билките и сега съм окей със здравето. От нищо не мога да се оплача вече.

Дияна Гочева от Чирпан.

Коментирайте и вие по-долу!
Преборих се със страшния диабет
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Преборих се със страшния диабет

    • Здравейте, Николай! Доставки в Испания за съжаление не правим. Ако искате Демир бозан за подагра, простата, диабет 2 или друго, трябва да ви го поръча някой ваш близък или приятел на адрес в България и после да ви го изпрати по каналите, които ползвате обикновено.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *