Билки за камъни в бъбреците ми подействаха още първата седмица!

Това е моята история за билки за камъни в бъбреците, които започнаха да действат още първата седмица, след като червените боровинки и инжекциите не помогнаха!

Здравейте, казвам се Бисер, занимавам се с компютри. От дълго време имам проблеми с бъбреците. Усещах остра болка отляво в долната част на кръста, обикновено след хранене.

От години страдам от запек и помислих, че болката се дължи на това. Магнезиевото мляко елиминира проблема за известно време, но болката отново ме атакува. Болката започна да обхваща целия кръст. Започнах да получавам и болежки в гърдите, което наистина ме уплаши.

Отидох на лекар, изследването с ултразвук показа наличието на камъни в бъбреците.

Казаха ми да пия повече вода и сок от червени боровинки, за да изхвърля по-лесно камъните. Нямаше никакъв резултат, кризите зачестиха, гадеше ми се и се налагаше инжекционно да приемам болкоуспокоителни, за да мога да спя нощно време. Кризата отмина, но така и не можах да се освободя от камъните. Казаха ми, че кризата ще се повтаря, докато не изкарам камъните. Притесних се, не исках да се повтори това преживяване. Реших да потърся друг начин за лечение.

Един ден, докато се реех в Интернет, попаднах на обява за Демир Бозан – билки за камъни в бъбреците, които пречистват кръвта и помага при камъни в бъбреците. Реших да поръчам. За моя изненада започнах да усещам ефекта от чая само след седмица.

След един курс на лечение болката в кръста изчезна. Сега почивам, но смятам да поръчам още една кутия от Демир Бозан. Надявам се много скоро да се върна на работа и да забравя за бъбречните проблеми.

Бисер Манолов, Търговище

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Билки за камъни в бъбреците ми подействаха още първата седмица!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *