Пъпки по дупето: Цинкова маз, бебешки пудри и билки за чистене на кръвта!

Моя приятелка успя да се отърве от неприятни пъпки по дупето, които излизаха заради замърсяване на кръвта и също вероятно поради жегата.

Най-сериозният коз на нейната козметичка като за начало беше да ѝ изпише да се маже с цинкова маз. Също така ѝ каза да ползва кремчетата и пудрите против подсичане на собственото ѝ бебе.

Демир Бозан ме избави от високия холестерол

От години страдам от висок LDL-холестерол. Лекувам се, но въпреки това, стойностите са далеч над нормата. С всяка година броят на лекарствата се увеличава, а полза – никаква. Като че ли загубих радостта от малките неща, занимавах се само с болести и лекари.

Освен високия холестерол се появиха и един куп други болести – високо кръвно, повишено ниво на кръвната захар и проблеми със съня.

За Демир Бозан научих от дъщеря си. Тя ми го препоръча. Доверих й се, защото тя ме увери, че е напълно безвредна билкова комбинация, която действа благоприятно на целия организъм като пречиства кръвта. Успоредно с това минах и кратка диета при висок холестерол.

пъпки по дупето 02 премахване

Й. Данев

Само след десетина дни започнах да усещам подобрение, което ме изненада и зарадва. Не очаквах ефектът от Демир Бозан да бъде толкова бърз. След три месеца цялостното ми здравословно състояние се подобри. Изследванията на кръвта показаха намаление на нивото на лошия холестерол, все още над нормата. Убеден съм, че след още един курс с Демир Бозан, холестеролът ми ще влезе в нормални граници.Сега се чувствам бодър, изпълнен с енергия и оптимизъм. Благодарение на Демир Бозан се избавих от проблемите с холестерола. Постепенно започнаха да отслабват и другите ми болежки.

Йордан Данев от Варна

Имаше невероятно стабилна полза, но все пак не безкрайна. Защото пъпките по дупето и петънцата изчезнаха за две или три седмици (което беше неочаквано, предвид че преди това половин година изобщо нямаха такова намерение). Но на третата седмица те взеха отново да се появяват.

Козметичката й обяснила, че само част от кожните заболявания се премахват с външни въздействия като кремове, мазила и прочие. Принципно тя разглеждала кожата като огледало на вътрешното състояние на тялото, на кондицията на вътрешните органи и системи.

Така че според нея моментът с жегите само е катализирал процеса, а вътрешно причината е била в замърсяването на кръвта в неправилното хранене и в приемането на различни отрови (включително алкохол и никотин).

За целта на оправянето ѝ тя е препоръчала 1-2 седмици да мине на стриктна зеленчуково-плодова диета, с която да пречисти кръвта си, да се ориентира постепенно към друга материя на бельото и да върви веднага на море, където да се осолява мощно и да пече дупе на слънцето.

Отхвърлила е варианта за инфекция със стафилококи, след като е направила необходимите изследвания в тази посока.

За подсилването на процеса по пречистване на кръвта освен плодовата диета ѝ е препоръчала да направи един-два курса с комбинацията Демир бозан. Тя често я е рекомендовала на пациентките си, които са идвали с този проблем. Билките неусетно чистят кръвта и така постепенно се премахват и пъпките по дупето.

Речено-сторено. Моята приятелка е взела Демир бозана и го е пила два месеца, без да прекъсва нито ден и без да пропуска трикратните всекидневни взимания.

пъпки по дупето 0134 лечение

Даниела Панчева

Сега няма вече грижи, пъпките са изчезнали, ако е имало стафилококи, и те са заминали, междувременно и лятото отмина, така че и жеги няма.

Но определено тези билки чистят кръвта и са хубави при всякакви проблеми, за които се предполага, че са свързани с нейното замърсяване. Пъпките по дупето и гнойните истории по главата със сигурност се отнасят към този случай.

Даниела Панчева, Пловдив

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Пъпки по дупето: Цинкова маз, бебешки пудри и билки за чистене на кръвта!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *