Билки излекуваха гангрена на крака на мама

Гангрена на крака, застрашаваща майка ми с ампутация, беше неутрализирана от лечение с билки за високо кръвно.

Искам да споделя с вас и всички хора с проблеми подобни на нашия, как Демир Бозан ни помогна.

Ваня гангрена билки за високо кръвно

Ваня Койчева

За първи път посетихме васкуларния хирург през май месец. Той каза, че на майка ми трябва да се направи операция или ампутация на крака под коляното поради гангрена на долната част на десния крак.

След прегледа, направен след тримесечен курс от Демир Бозан, лекарят констатира:

Гангрената на крака е значително намаляла и има признаци на оздравяване.

Лекарят се изненада много, като разбра, че това подобрение се дължи на билкова комбинация, която мама пиеше от три месеца. Посъветва ни да продължаваме с Демир Бозан.

Предполагам, че още известно време ще трябва мама да пие чай Демир Бозан, но си струва. Бях сигурна, че тази чудесна билкова комбинация ще даде тъй желания от нас резултат. Не се излъгахме.

След още три месеца се сбогувахме с гангрената.

Раната на крака вече оздравя, образува се струпей върху нея. Ефектът на Демир Бозан беше зашеметяващ, той помогна за излекуването не само на крака – високото кръвно, което мама имаше от много години, се нормализира. Тя се чувства добре, жизнена и усмихната.

Ваня Койчева от Стара Загора.

Коментирайте и вие по-долу!
Билки излекуваха гангрена на крака на мама
3 (60%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Билки излекуваха гангрена на крака на мама

  1. Здравейте,баща ми е диабетик на инсулин,има гангрена на десния крак до коляното(некрози,големи площи),лекарите препоръчват ампутация.Можете ли да ни дадете съвет,той отказа лекарско лечение.Благодаря Ви предварително.
    Румяна Демирева

    • Здравейте, Румяна Демирева! Това е единственият отзив за лечение на гангрена с билки, който сме получили до момента. Така че гаранция няма как да се даде върху такава малка извадка. Сигурно е единствено, че Демир бозан няма да навреди на гангрената на баща ви. Но за всеки случай ви съветваме да слушате лекарите.

  2. Здравейте! Баща ми е диабетик от 2004г.На инсулин е от тогава! Има доста придружаващи заболявания, за съжаление – високо кръвно, за което приема терапия, 2012 опериран за Са на дебелото черво, с анус претер! От известно време е с отоци по краката, които спадаха през нощта,но вече не. В момента е в съдова хирургия с 3 посиняли пръста на единия крак, предлагат да ги ампутират.На същия крак има и малки ранички. Болят го краката и почти не успява да ходи на пръсти. Има ли начин да се справим с това състояние и да избегнем ампутацията! Ще Ви бъда благо дарна,ако ми отговорите!

    • Страхуваме се, че баща ви е в доста напреднала фаза на диабета. Билките ще му помогнат, но едва ли ефектът от тях ще бъде толкова добър, колкото всички бихме искали!

  3. Майка ми има вече гангрена т.е. ампутирани цели или части от пръсти поради неоросяване на крайниците. Дали тази билка би и помогнала

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *