Мама се възстановява след исхемичен инсулт с билки!

Давам на майка си билки за възстановяване от исхемичен инсулт и лека-полека тя започна да се оправя. Билките действат, аз малко се изненадах, но това е факт.

Майка ми е на 70 години и миналото лято получи тежък исхемичен инсулт. Прекара в болницата 5 седмици и я изписаха веднага, след което трябваше да си я приберем у дома.

Инсултът беше много силен и след това тя не можеше да говори.

Освен това загуби подвижността на дясната ръка и крак. Беше засегната и паметта. Лекарите не даваха големи надежди за възстановяване.

Аз бях тази, която откри Демир Бозан в интернет. Споделих за своето откритие със семейството. Всички единодушно взехме решение да го поръчаме и да опитаме.

По-зле от това не можеше да стане, а билките поне нямат странични ефекти и прочетохме доста положителни отзиви за тях от хора, които са ги пробвали и са останали доволни. Демир Бозан е съставен от билки, подходящ е за всички възрасти и помага в случаи като нашия.

Възстановяването с билки от исхемичен инсулт.

Първите няколко седмици беше много трудно, мама не можеше да преглъща, давах ѝ чая лъжичка по лъжичка. След седмица тя можеше да седне на леглото без чужда помощ. Взехме и рехабилитаторка, която да я изправи на крака. Тя също беше изненадана от действието на билките, защото мама започна доста бързо да се оправя. Неприятното трудно преглъщане изчезна и започна нормално да се храни.

Тези билки се използват за възстановяване след исхемичен инсулт от много хора. Нормализират кръвното и предпазват от втори инсулт. В същото време прочистват кръвта от всякакви наслагвания и това също от своя страна си казва думата в подобни случаи.

Надежда исхемичен инсулт

Надежда Малинова

Естествено, не се препоръчва спирането на лекарствата. Те са тежката артилерия, докато билките вършат фината работа по възстановяването.

Продължаваме с Демир Бозан и физиотерапията и вярвам, че много скоро мама ще може да се изправи и да проходи. Не се предавам, знам, че възстановяването е дълъг и мъчителен процес, а и мама е на възраст, но вярвам, че с Демир Бозан и това ще стане.

Надежда Малинова, от Момчилград.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Мама се възстановява след исхемичен инсулт с билки!
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Мама се възстановява след исхемичен инсулт с билки!

  1. здравейте,искам да ви попитам за говора на майка ви-успя ли да си го възвърне?

  2. Здравейте!!!Искам да попитам как да се приема тази билка?Баба ми получи исхемичен инсулт и искам да я поръчам!!!Тя е на 79 години

    • Пие се по три пъти на ден като чай, ако искате да има полза от комбинацията!

  3. през 2014 год.получих хемирагичен мозъчен инсулт в мозъчния ствол.след шест месеца получих тригеминална невралгия.увредена ми е цялата дясна страна немога да се храня и трудно се движа десния крак е почити неподвижен.с високо кръвно налягате съм.Мога ли да пия Демир бозан.извинете но пиша с лявата ръка.Благодаря сърдечно.

    • Можете, но действието му няма да бъде толкова силно, колкото би било през 2014 г. При всички случаи ще имате полза от него, макар и не така бързо, както на всички ни се иска.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *