Победих упорита студова алергия с билки от един път!

Ще ви разкажа как веднъж завинаги се отървах от студова алергия на ръцете с помощта на билки. За съжаление никакви лекарства против алергии не помогнаха за лечение докрай.

От дете страдам от студова алергия: при студено време ръцете ми се зачервяват, сърбят и понякога болят. Мама ми казваше, че приличам на нея, тя имаше такива признаци. На лекар никога не съм ходила, доверих се на мамината диагноза. Тя и по принцип е голям почитател на лечението с билки.

студова алергия снимки

Ето две снимки, да видите как изглежда реално студова алергия, ако още не сте видели.

С ръкавици и малко крем на ръцете нещата бяха поносими. Когато пораснах, в пубертета, алергията се изостри, вече кремовете за ръце и ръкавиците не помагаха.

Ръцете ми изглеждаха ужасно,

а и много боляха, едва си ги миех. От водата и сапуна щипеха и боляха. Пробвах и разнообразни лекарства. Не помогнаха изобщо, ако не броим някакъв краткотраен и пренебрежимо малък ефект, който после изчезваше.

Да не споменавам и непрестанните въпроси от съучениците ми: „Какво ти има на ръцете”, или „Защо са ти такива ръцете”. Беше ми дотегнало да обяснявам, че имам студова алергия. Мама ме забеляза, че страдам. Беше чела за билковата комбинация Демир Бозан и решила да поръча да опитаме и ние. Беше декември.

Аз не вярвах, че билковата комбинация ще ми помогне, но бях готова да опитам. Мама веднага се зае да приготвя отварата. Пиехме я и двете, тя по някакви си нейни причини, профилактично.

Само след месец вече можех да излизам навън без ръкавици и нямаше никакъв проблем със студа. Ръцете ми не се зачервяваха и не ме боляха.

После прочетох, че

билките пречистват кръвта

Доктор Дюлгерски студова алергия и пречистване на кръвта

Доктор Дюлгерски за пречистването на кръвта.

и заздравяват нервите, регулират кръвното налягане, захарта и холестерола. По този начин косвено се отразяват и на всички алергии, които имали доста загадъчен произход.

Ето защо в повечето случаи лекарствата против алергии не помагат при студова алергия. Те само укрепват временно организма, като го правят по-податлив на други болести.

Когато обаче към заболяването се подходи с билково лечение, тогава резултатите идват бавно, но са трайни.

Това е така, защото билките не само отстраняват симптомите на студовата алергия, както правят илачите. Билките атакуват причините на болестта и така тя си заминава веднъж завинаги. Докато всякакви лекарства против алергии само хвърлят „прах в очите“ и не могат да свършат никаква работа, за съжаление.

Другото важно предимство на билките е, че ефектът от тях е траен:

Оправяш едно нещо, а заедно с него се подобряват още сто неща. За разлика от лекарствата, при които можеш да потиснеш или премахнеш един симптом, но да се появят 100 нови на негово място. По правило билките нямат странични ефекти и не вредят.

Наталия студова алергия

Наталия Владимирова

Стига разбира се да вземете оригиналната билкова комбинация, която се предлага на този сайт. Координатите за връзка ще видите горе вдясно в сайдбара. Важно е, когато решите да поръчвате, да се убедите, че билките са оригинални, в кафява правоъгълна кутия са, произведени са от „Фарма Витал“ ЕООД и струват 43 лева заедно с доставката. Всякакви други варианти във формата на кутията, производителя и цената могат да доведат до непредвидими последици за вашето здраве.

Така се случва, защото множество имитатори напоследък атакуваха билковата комбинация и започнаха да продават какво ли не под нейното име. Затова се доверявайте само на истинския Демир бозан. Фалшивият в най-добрия случай няма да ви свърши никаква работа не само против студова алергия, но и при другите оплаквания.

Наталия Владимирова, София

Споделете и вие тази публикация

с помощта на социалните бутони за споделяне горе вляво от материала. Така истината ще достигне до повече хора, за да не се мъчат. Да намерят начин безболезнено и окончателно да се справят със своите алергии.

Във видеото по-долу ще чуете как точно Демир бозан пречиства кръвта в разказа на доктор Дюлгерски.

Бележка на редактора: Тези билки са добри за всякаква студова алергия, както на ръцете, така и на краката, и навсякъде другаде.

Коментирайте и вие по-долу!

Искате Демир бозан на по-ниска цена? Получавайте промоции и нови статии!

Победих упорита студова алергия с билки от един път!
4.67 (93.33%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “Победих упорита студова алергия с билки от един път!

    • Горе вдясно е публикуван съставът на Демир бозан. Можете да го видите и като проследите този линк: demirbozan.com/1057/v-sastava-na-demir-bozan-se-krie-magiyata-mu/ – комбинацията е една и съща и при студова алергия, и при останалите, за които помага. Не всички от тях са изброени отдолу на кутията, защото са прекалено много и не успяха да се съберат!

    • Наистина са добри, стига да не попаднете на фалшификат. Линкът, който публикувате, води към правилната билкова комбинация, която помага при студова алергия и при още около 500 заболявания!

    • Не е желателно деца да пият билки, защото при малките нещата със здравето са доста динамични и няма да знаете коя е истинската причина да не се чувстват добре, не дай, Боже! Помислете за други начини на лечение в случай на студова алергия при децата!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *